Ga naar hoofdinhoud

Farrell scoort punten op Blue Hors-kampioenschappen

Blue Hors Emilio (v. Escolar) Foto: Blue Hors

Met zes nakomelingen bij de beste 8 driejarigen en een stralende veulenkampioen was Blue Hors Farrell gisteren de grote man van de Blue Hors-kampioenschappen. Fifty Cent (v. Franziskus) leverde de kampioen bij de hengstveulens.

Op de spectaculaire accommodatie van Blue Hors in Randbol traden de Oldenburgse fokleider Wolfgang Schulze-Schleppinghoff en voormalig hengstenjurylid van het DVB Paul Grougaard op als juryleden.

Stam van Don Romantic

Zij kozen bij de merrieveulens voor de beste beweger: Brandtbjergs Fajita (Farrell x Zack x moeder van Blue Hors Don Romantic). De kampioene van de merrieveulens is de volle zus van Brandtbjergs Farina, de driejarige merrie die ’s ochtends de rubriek voor driejarige dressuurpaarden onder het zadel overtuigend op haar naam had geschreven. Skovsogaards Jax (v. Blue Hors Farrell) legde bij de driejarigen beslag op de tweede plaats.

Brandtbjerggaard

Stoeterij Brandtbjerggaard had gisteren een geweldige dag. Behalve de kampioenen bij de merrieveulens en de driejarigen leverden zij ook de beste vierjarige, Brandtbjergs Etoile (v. Erlando), de halfbroer van Blue Hors Don Romantic.

Fifty Cent

Bij de hengstveulens zegevierde Harrysmindes Frodo, een spectaculair dravende, fraai gelijnde zoon van Fifty Cent. De eerste jaargang van deze Franziskus-zoon zag er goed uit, met veel langgelijnde, naar boven gebouwde en goed dravende veulens. Ook Emilio (foto) en Veneziano toonden goed ontwikkelde, veelbelovend bewegende nakomelingen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook