Ga naar hoofdinhoud

Ferdinand onder Diederik van Silfhout in VHO Trofee

De KWPN-hengst Ferdinand strijdt op de KWPN Hengstenkeuring in de VHO Trofee mee onder Diederik van Silfhout. Op Facebook schrijft Stoeterij de Hoeve: "Ferdinand wordt klaargemaakt voor het zware werk met als doel het hoogste niveau te gaan halen. Wij denken dit zo optimaal mogelijk te doen met Diederik."

Het eerste optreden van de Vivaldi-zoon Ferdinand onder Diederik van Silfhout is tijdens de VHO Trofee. Mirelle van Kemenade schrijft op de Facebook-pagina van Stoeterij de Hoeve dat Van Silfhout de hengst al zo af en toe rijdt en hem op de hengstenkeuring gaat presenteren.

Succesvol in Lichte Tour

Onder Van Kemenade liep de negenjarige hengst met succes op Lichte Tour-niveau. Het paar had al meegedaan aan het WK voor zesjarigen, waar ze vierde werden in de kleine finale. Op de hengstenkeuring van vorige jaar werd Mirelle van Kemenade met Ferdinand derde in de VHO Trofee met een score van 83%.

Nu gaat de hengst verder onder Diederik van Silfhout met als doel de overstap naar de Zware Tour.

Bron Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook