Ga naar hoofdinhoud

Florencio I blijft beschikbaar voor de Zweedse fokkerij

De succesvolle hengst Florencio I heeft onlangs een kijkoperatie moeten ondergaan om liesbreuk te voorkomen. Dit bracht het Zweedse Stamboek (SWB) om de beschikbaarheid voor de Zweedse fokkers te bespreken. In Zweden zijn er strenge regels op het gebruik van hengsten die een liesbreuk hebben.

Nu blijkt dat hij volledig is hersteld en zijn sperma van goede kwaliteit is, heeft het SWB besloten de tweevoudig Wereld Kampioen bij de jonge dressuurpaarden voor hun fokkers beschikbaar te houden. Ook in Zweden is Florencio populair en heeft daar vele goede nakomelingen, waaronder de goedgekeurde zoon Luxus CML.

Bron Tidningen Ridsport

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook