Ga naar hoofdinhoud

Fokker gouden Demantur geniet van succes

Sanne Voets met Demantur. Photo Liz Gregg/FEI
Tom Reuzenaar, fokker en eigenaar van gouden medaille-winnaar Demantur, was in het ruiterstadion in Deodoro live getuige van de gouden wedstrijd van Sanne en Demantur. Samen met zijn echtgenote en kleindochter Lieke Bakker genoot Tom van het succes van zijn vosruin.

De fokker uit Schaijk fokte Demantur uit zijn inmiddels 24-jarige keur sport merrie Kaylee (v. Elcaro) en koos voor de hengst Vivaldi. Blijkbaar viel deze combinatie in de smaak bij Tom Reuzenaar. De merrie Kaylee kreeg ook de twee jaren daarna een veulen van Vivaldi. Etoile is de volle broer van Demantur, Fantasy de volle zus.

Bron: Arenalokaal/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook