Ga naar hoofdinhoud

KVTH-bestuur staat op springen

Na de nodige perikelen en enkele uitstellingen zou vandaag eindelijk de bestuursvergadering van het hoofdbestuur van de KVTH plaatshebben. Maar het verliep anders dan verwacht en na ongedane zaken is men weer huiswaarts gekeerd. De Haflinger-delegatie voelde zich voor het blok gezet en is niet ingegaan op eisen. Zij willen nu dat er zo spoedig mogelijk een algemene ledenvergadering wordt uitgeschreven.

Rene Bakx stelde de leden via zijn eigen Facebookpagina op de hoogte: “Tot onze spijt moeten we u informeren over het verloop van de Hoofdbestuursvergadering van 27 november 2018. Bij aanvang van de vergadering confronteert waarnemend voorzitter de heer Weststrate het Hoofdbestuur met het volgende: In deze vergadering moeten twee Haflingerleden aangewezen worden als Dagelijks Bestuurslid. De heer Weststrate moet als waarnemend Algemeen Voorzitter worden geaccepteerd door het Hoofdbestuur.”

Niet ingaan op eisen

Na een schorsing van de vergadering hebben acht Hoofdbestuursleden aangegeven dat dit, mede omdat dit niet was geagendeerd, besloten niet in te gaan op deze eisen en de Algemeen Secretaris de heer Van Rossum opgedragen zo spoedig als mogelijk een Algemene Ledenvergadering uit te schrijven.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “KVTH-bestuur staat op springen

  • Theo kampschoer

    Goed besluit van Hoofdbestuursleden. Een Algemene ledenvergadering is de beste optie. Hopelijk wordt er op deze wijze eindelijk duidelijkheid verschaft over de bestuursperikelen.

  • auke winters

    Zeker een goed besluit van de hoofdbestuursleden.
    Een ledenvergadering is inderdaad de beste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook