Ga naar hoofdinhoud

Peter Jaspers erelid van Rijpaardenfokvereniging Limburg

Peter Jaspers, fokker en veulencontroleur

Peter Jaspers (68) is gisteravond uitgeroepen tot erelid van de Rijpaardenfokvereniging Limburg. Op de jaarvergadering in Panningen werd aan hem een oorkonde overhandigd.

Vanaf de oprichting was Jaspers actief voor deze vereniging, de laatste jaren als secretaris. Jaspers: ”Ik blijf betrokken bij de vereniging, doordat ik de social media beheer. Het wordt wel tijd dat de jonge generatie mijn bestuurstaak overneemt.”

Bekend gezicht

Jaspers is in Limburg, als paspoortconsulent en chipper bij het KWPN, een zeer bekend gezicht.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook