Ga naar hoofdinhoud

Sönke Rothenberger investeert in de toekomst

Sönke Rothenberg met Cosmo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Sönke Rothenberger heeft twee piepjonge talenten veiliggesteld, waarvan één afkomstig uit Nederland is. Jantine Knol is de fokster van het veulen Jefferson Krack VK met als vader Jameson RS2. Het andere veulen dat de Duitse dressuurruiter heeft aangeschaft, heeft als vader Bon Courage. De familie Fetzer heeft dit veulen gefokt. Deze familie is ook de fokker van de succesvolle Oldenburger Follow Me.

Het veulen van Bon Courage komt uit de moederlijn van Deveraux OLD. Het voormalige Grand Prix-paard van Sanneke Rothenberger overleed in 2018 en werd als 6-jarige wereldkampioen in Verden.

Veelbelovend veulen

Rothenberger schrijft over het veulen van Jameson RS2 op Facebook: ”Een veelbelovend veulen van Jameson uit een veelbelovende moederlijn zal onderdeel uitmaken van mijn groep paarden.”

Bron: Horses.nl/Facebook

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “Sönke Rothenberger investeert in de toekomst

 • Henk

  Je koopt toch alleen maar hoop bij een veulen ,en hoe is die in de praktijk dromen komen praktisch nooit uit ,hier een artikel aan wijden is grote onzin .

 • Maarten

  Er was een man die bad elke dag tot de Heer aub laat mij de jackpot winnen jaar in jaar uit.op het laatst zegt Petrus baas help die man toch eens,waarop de Heer zegt ik zou wel willen maar de man heeft nog nooit een lot gekocht!Dus Henk die Sonke is nog niet zo dom hoop doet leven en een beetje positief in het leven staan is zeker in deze tijd lovenswaardig!!

 • Henk

  Hallo Maarten wat ik je nog even wil mee geven ik sta zeer positief in het leven
  ook nu in deze moeilijke tijden ik heb zelf uit top stammen top veulens gefokt, ook Borculo gangers , maar als je dan uiteindelijk ziet wat de top heeft bereikt ik praat dan over grand prix niveau, goed gekeurde hengsten , dan is dit in de praktijk geen 1 % DE REST allemaal recreatieve paarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook