Ga naar hoofdinhoud

Fokmerrie Bo Luck Z brengt online 19.000 euro op

Bo Luck Z (v. Baloubet du Rouet) - Foto: Zangersheide

De eerste Z Online Auction voor fokmerries werd gisteren afgesloten. Daarin kwam Bo Luck Z (Baloubet du Rouet uit de volle zus van Good Luck) onder de hamer. De vierjarige merrie werd voor 19.000 euro verkocht aan Kristof Paesen uit Peer en vertrekt daarmee naar een echte paardenfamilie.

In de tweede veiling, van 18 tot 20 juni, komt een kleindochter van wereldkampioene Liscalgot, Cascade Heureka Z (Casall x Verdi) in de verkoop. In de laatste van de drie online veilingen, van 1 tot 4 juli, worden acht fokmerries van de Ashford Farm en hun nakomelingen aangeboden.

Klik hier voor de online veiling.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Zangersheide

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook