Ga naar hoofdinhoud

Centraal Onderzoek KFPS: Hidde fan Dulve naar huis

Hidde fan Dulve (v. Markus 491). Foto: Ingrid Truijens

Voor de eindbeoordeling van het Centraal Onderzoek van het KFPS aanstaande zaterdag in Exloo is één hengst uitgevallen. Dat is Hidde fan Dulve (Markus 491 x Gjalt 426) die met 82 punten slaagde voor zijn zadelexamen. De hengst is geblesseerd en mag op een later moment zijn aangespannen examen doen.

Op zaterdag 12 november om 9 uur start het programma met het men- en tuigexamen van de overgebleven zeven jonge hengsten. Menners Udo de Haan en Ria Hettinga zullen deze hengsten presenteren voor hun men- en tuigexamen. Dat zijn: Kanne fan de Mersken Ster AAA (v. Ulbrân 502), Jurre v.d. Arebo Hoeve Ster AA (v. Ulbrân 502), Jorke fan ‘e Kamperdyk Ster AA (v. Menne 496), Kees van Raepshille Ster AAA (v. Tjebbe 500), Hielke L.W. Ster AAA (v. Jurre 495), Hylbrand van Swichum Ster AAA (v. Haike 482) en Gijs K. Ster AAA (v. Omer 493).

Nieuwe KFPS stamboekhengsten

Rond de klok van 12 uur zal de hengstenkeuringscommissie bekend maken welke hengsten zijn geslaagd voor hun aangespannen examen en daarmee hun dekbevret in ontvangst kunnen nemen.

Bron: Phryso

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook