Ga naar hoofdinhoud

Djitske van de Demro Stables haalt eerste premie op in Beek en Donk

Update
KFPS keuring op locatie. Foto: Adrian Meindersma
Bij de locatiekeuring van Hengstenhouderij Hestegaarden in Beek en Donk, viel één eerste premie stermerrie te vieren, namelijk Djitske van de Demro Stables (Alwin 469 x Tsjalle 454). De driejarige merrie is gefokt en in eigendom van de familie van Nuys van de Demro Stables. Drie andere merries en één hengst kregen ook een sterpredicaat, maar dan met een tweede premie.

Djitske is via haar Stermoeder een kleindochter van de maximaal onderscheiden Tjitske van de Hamelspoel Model Sport Pref Prestatie AAA (Teunis 332), uit stam 50.

Totaal vijf sterren

In totaal deelden juryleden Harrie Draaijer en Wil Thijssen vijf Sterren uit. Naast Djitske kregen twee 3-jarige merries een Ster tweede premie: Fenna v.d. Hoogstraat (Wimer 461 x Sake 449) en Dirkje van Stal Hogewald (Sipke 450 x Jasper 366).

Ook Ster met een tweede premie werd de 11-jarige stamboekmerrie Faïlja van de Hanenberghoeve (Beart 411 x Gerlof 294). Faïlja is in eigendom van Jacqueline Korsloot uit Zevenhoven en gefokt door Stoeterij De Hanenberghoeve uit Haaksbergen. Naast de merries kreeg de vijfjarige hengst Wubbo AA (Bartele 472 x Pier 448) van A.C. van Oppen uit Wijnandsrade een Sterpredicaat.

Bekijk de gehele keuring hier terug:

 

Bron: Phryso.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook