Ga naar hoofdinhoud

Gouden KFPS speld voor Peter Bazuijnen

Peter Bazuijnen is op de KFPS hengstenkeuring onderscheiden met de gouden KFPS speld. Hij heeft acht jaar als penningmeester in het KFPS bestuur gezeten. ''Peter heeft geholpen de organisatie verder te professionaliseren. Hij heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het stamboek'', complimenteerde de voorzitter van de ledenraad John Boot. KFPS voorzitter Tineke Schokker speldde Peter de onderscheiding op.

”Er is de afgelopen jaren heel wat gebeurd, maar Peter heeft beleid gevoerd ondanks verschillende economische situaties”, blikte John Boot terug. ”Hij heeft een toekomstbestendige governance structuur helpen ontwikkelen die ook in 2022 een verder vervolg krijgt.”

Bankier bij Duitse bank

Peter deed zijn bestuurswerk naast zijn dagelijkse werk als bankier. ”Besturen kost veel tijd en heeft ook veel invloed op het gezinsleven”, aldus Bazuijnen. Samen met dochters Dominique en Rozemarijn stapte Peter bij Augustinus Hoekstra in de landauer met het dubbelspan kampioenspaarden GPD Ward en GPD Aron voor een ereronde.

Bron: Horses.nl/Phryso

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.