Ga naar hoofdinhoud

IBOP Wergea: Kroon voor Elly, topscore voor Imre

Imre SR met Bo Oudhof. Foto: Ingrid Truijens

De laatste IBOP van 2022 van het KFPS leverde fraaie resultaten op. Vandaag in Wergea haalden vijf van de tien paarden een AAA-score. De vijfjarige Elly vom Eichenhof Oldenburg Kroon AA (Bene 476 x Fridse 423) werd Kroon, waarbij ze voor haar menproef met Jelmer Chardon een AA-score kreeg.

De hoogste score tijdens deze uitgestelde IBOP haalde Imre S.R Ster AAA (Menne 496 x Thorben 466). De vierjarige merrie van Sjoerd Ruiter verdiende 85,5 punten in haar zadelproef met Bo Oudhof, vijf punten meer dan afgelopen oktober waardoor ze van AA promoveerde naar AAA. Voor draf, houding&balans, souplesse en impuls kreeg ze een 8.
Twee paarden kregen 85 punten. De bekende Fedde vân de pôle Ster (Meinte 490 x Hinne 427) kreeg in de rijproef met Iris Sijtsma een 8 voor draf, voor galop, voor impuls en houding&balans.

Twee keer Jehannes 484 x Jasper 366

Ook de zesjarige Andrea k Ster (Jehannes 484 x Jasper 366) haalde 85 punten. Met Jelmer Ketelaar in het zadel haalde ze een 8 voor draf, galop en impuls. Bernau fan ‘e Herdershoeve (Jehannes 484 x Jasper 366) kreeg met Martha van der Meulen een 7,5 voor stap en een 8 voor draf, met een uiteindelijke score van 82 punten. De ‘figurant’ in de film van de Hunekop, Zilver van ‘Sweltjes State’ (v. Pier 448) kreeg ook een AAA-predicaat. Voor de menwagen bij Ria Hettinga haalde Zilver 82 punten, met een 8 voor galop en impuls.

Uitslag

Bron: Phryso

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.