Ga naar hoofdinhoud

KFPS benoemt Marijke Akkerman tot waarnemend directeur

Marijke Akkerman. Foto: Ingrid Truijens.

Het bestuur van het KFPS heeft Marijke Akkerman per 1 juli benoemd tot waarnemend directeur. Aan het eind van het jaar wordt er een procedure opgestart voor de definitieve invulling van de directeursfunctie. Daarbij komt er ook een vacature voor een nieuwe manager Keuringen & Opleidingen en zullen de fokkerijtaken verdeeld worden binnen het managementteam. Dat is een andere onderverdeling dan voorheen.

Marijke Akkerman werkt al 10 jaar voor het KFPS. Als PR- en communicatiemanager was en blijft ze verantwoordelijk voor evenementen zoals de Centrale Keuring, de Hengstenkeuring en Friesian Proms. “Met haar ervaring, verbindend vermogen en enthousiasme voor het Friese paard heeft het bestuur van het KFPS ervoor gekozen om de leegte, die is ontstaan na het vertrek van directeur Ids Hellinga, met de eigen, goed functionerende kantoororganisatie op te vangen.” zo valt te lezen op Phryso.com.

Taken directeur gesplitst

De functie van directeur zal gesplitst worden. Akkerman als waarnemend directeur is verantwoordelijk voor onder andere verenigingszaken, zal zorgen voor de verbinding met de verschillende geledingen, vertegenwoordigt ze het KFPS en is verantwoordelijk voor het invullen van de strategie en het beleid van het KFPS.

Bron: Phryso.com / Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook