Geen derde termijn voor Hester Klompmaker

Na zes jaar deel uit te hebben gemaakt van de Hengstenkeuringscommissie Springen, stelt Hester Klompmaker zich niet opnieuw herkiesbaar voor een derde termijn. “Ik heb zes jaar lang met heel veel plezier mijn functie als lid van de Hengstenkeuringscommissie Springen vervuld. Vele goede paarden gezien en met plezier de hengsten en ruiters begeleid in de verrichtingsonderzoeken.”

De twee kinderen van Klompmaker, een tweeling van dertien jaar, zijn actief in de springsport. “Jorinde en Roelof rijden bij de Children en gaan ook steeds meer op concours. Daarnaast ga ik zelf nog veel op concours, is de handel belangrijk en geef ik veel les. Door dit alles bij elkaar, heb ik besloten om mij niet langer herkiesbaar te stellen voor de hengstenkeuringscommissie”, vertelt Klompmaker.

Testruiter

Voordat Klompmaker in de commissie terecht kwam, was zij als testruiter van het KWPN Verrichtingsonderzoek actief en als trainingsleider betrokken bij de merrietesten. “Uiteraard blijf ik de KWPN-evenementen bezoeken, het zijn prachtige evenementen waar ik graag kom. Daarnaast fok ik zelf ook op kleine schaal.”

Bron: KWPN

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.