Ga naar hoofdinhoud

Geen derde termijn voor Hester Klompmaker

Na zes jaar deel uit te hebben gemaakt van de Hengstenkeuringscommissie Springen, stelt Hester Klompmaker zich niet opnieuw herkiesbaar voor een derde termijn. “Ik heb zes jaar lang met heel veel plezier mijn functie als lid van de Hengstenkeuringscommissie Springen vervuld. Vele goede paarden gezien en met plezier de hengsten en ruiters begeleid in de verrichtingsonderzoeken.”

De twee kinderen van Klompmaker, een tweeling van dertien jaar, zijn actief in de springsport. “Jorinde en Roelof rijden bij de Children en gaan ook steeds meer op concours. Daarnaast ga ik zelf nog veel op concours, is de handel belangrijk en geef ik veel les. Door dit alles bij elkaar, heb ik besloten om mij niet langer herkiesbaar te stellen voor de hengstenkeuringscommissie”, vertelt Klompmaker.

Testruiter

Voordat Klompmaker in de commissie terecht kwam, was zij als testruiter van het KWPN Verrichtingsonderzoek actief en als trainingsleider betrokken bij de merrietesten. “Uiteraard blijf ik de KWPN-evenementen bezoeken, het zijn prachtige evenementen waar ik graag kom. Daarnaast fok ik zelf ook op kleine schaal.”

Bron: KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook