Ga naar hoofdinhoud

Geen samenwerking tussen BWP en Flanders Foal Auction

De afspraak tussen BWP en de organisatoren van de Flanders Foal Auction kan niet nagekomen worden. Het was de bedoeling om de eerste vijf te koop zijnde merrieveulens en de eerste vijf te koop zijnde hengstveulens van het BWP Kampioenschap voor Eliteveulens (31/08 in ‘t Overdijk, Moerzeke), mits akkoord van de eigenaar, automatisch te selecteren voor de Flanders Foal Auction. Die veiling zou plaats vinden in het Zilveren spoor te Moorsele.

Door het verplaatsen van de veiling naar Bonheiden en het veranderen van de datum is het niet mogelijk voor het BWP de eerste afspraak na te komen. In de regio van Bonheiden, waar de veiling nu is, zijn er omstreeks dezelfde periode enkele activiteiten waarmee BWP verbonden is. Daar de veiling nog bij, lag te moeilijk.
BWP betreurt dat afgezien moet worden van het voornemen. In zijn oorspronkelijke opzet zou het zeker win-win geweest zijn.

Bron BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook