Ga naar hoofdinhoud

Verrichtingsonderzoek voor Gelderse hengst Orlando beëindigd

664 Orlando (Kardieno x Special D) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Vanochtend was de Hengstenkeuringscommissie Gelders paard in Ermelo om de drie Gelderse hengsten nog eens tussentijds te bekijken. De Hengstenkeuringscommissie heeft besloten dat het verrichtingsonderzoek voor de Kardieno-zoon Orlando wordt beëindigd.

De hengsten zijn vanmorgen ook op het buitenterrein voorgesteld. Nadien heeft de Hengstenkeuringscommissie alle tot nu toe vastgelegde informatie besproken en dat heeft geresulteerd dat voor de Kardieno-zoon Orlando (uit Dalou de Lemerij stb-ext van Sepcial D, fokker B. Boomkamp uit Deurningen) het verrichtingsonderzoek wordt beëindigd.

Vervolg verrichtingsonderzoek

De laatste officiële beoordeling van de twee overgebleven Gelderse hengsten Odeer (Atze uit Zeronica elite sport-dres PROK van Talos, fokker A.V. Noordman uit Zuidwolde) en Ojee-B (Ibsen B uit Jorien Tilde elite IBOP PROK van Rubus, fokker G.S.W. te Bokkel uit Eerbeek) vindt komende dinsdagmorgen plaats om 8.00 uur. Het eindexamen van de Gelderse hengsten staat gepland op zaterdag 19 november aanstaande en start om 9.00 uur in Ermelo.

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook