Glock’s King Karim mag beginnen aan vrijwillig onderzoek

Catalogusnummer 522: Glock's Toto jr x Painted Black Foto: Melanie Brevink - van Dijk

De onlangs door Glock aangeschafte cat.nr 522 King Karim (Toto jr x Painted Black) mag (onder voorbehoud van het veterinaire onderzoek) beginnen aan het vrijwillige onderzoek. De door K.J. Kiestra uit Blokzijl gefokte voshengst bleef op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch, waar hij nog op naam stond van E.A. Nijland uit Barchem, staan in de tweede bezichtiging. 

Vanmorgen maakte King Karim al meteen zijn debuut op de nationale televisie. De Toto jr-zoon kwam voor in de reportage van Goedemorgen Nederland over de aanlevering van de dressuurhengsten in Ermelo. In het item is te zien hoe de vos over de straat gaat en senior-inspecteur Wim Versteeg bespreekt de Toto jr-zoon lovend.

Bekijk het item hier (vanaf 6.45 min)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.