Ga naar hoofdinhoud

Gribaldi, Kannan en Master Imp voeren rankings hengsten WBFSH aan

De WBFSH heeft de nieuwe rankings van de dekhengsten bekend gemaakt. In alle disciplines is de nummer één gewijzigd. Gribaldi, Kannan en Master Imp gaan nu op kop.

Bij de dressuurpaarden verstoot Gribaldi De Niro van de eerste plaats. Jazz zakt naar de vijfde plaats, terwijl Florestan I en Donnerhall nu derde en vierde staan. In de top tien zien we verder op de achtste plaats Ferro staan.

Bij de springpaarden staat de in Nederland gefokte hengst Kannan bovenaan. Hij wordt gevolgd door Cornet Obolenksy, die klimt vanaf plaats zes. Derde staat Diamant de Semilly, voor de vorige nummer één Baloubet du Rouet. Heartbreaker zakt van vier naar zes, terwijl Indoctro van plaats 13 klimt naar de negende positie. Quidam de Revel maakt de top tien compleet.

De nummers één en twee van de eventinghengsten hebben van plaats gewisseld en nu gaat Master Imp xx op kop, gevolgd door Heraldik xx. Contendro I maakt een enorme sprong van de zestiende naar de derde plaats. Ghareeb xx staat vierde, voor de onlangs overleden Cruising.

Bekijk hier de gehele rankings.

Bron: Horses/ WBFSH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.