Ga naar hoofdinhoud

Danciero prolongeert Hannoveraanse titel met 10-en

Danciero (v. Dancier) met Eva Möller -Foto: Equitaris

Paul Schockemöhles en Andreas Helgstrands Danciero (Dancier x Floriscount) heeft zijn Hannoveraanse titel geprolongeert in Verden. Vorig jaar won hij bij de driejarigen met een 9,4 gemiddeld, dit jaar was hij volgens de juryleden nog iets beter. Een 9,5 was zijn eindtotaal.

De Hannoveraanse Danciero werd als 2,5-jarige kampioen op de Westfaalse hengstenkeuring en met 700.000 euro was hij ook de veilingtopper. Eva Möller kreeg de hengst vorig jaar op stal en stuurde hem naar de Hannoveraanse titel met twee 10-en (draf en galop). Dit jaar waren er weer twee 10-en in Verden: voor de galop en de stand van opleiding. Met een 9 voor de stap, een 9,5 voor de draf en een 9 voor de bouw kwam Danciero dit jaar op een nog iets hoger gemiddelde: 9,5.

Bon Courage

Bon Courage (Bon Coeur x Vivaldi) versloeg Danciero vorig jaar op de Bundeschampionate, maar moest hem in Verden net zoals vorig jaar voor laten gaan. Onder Jessica-Lynn Thomas scoorde hij gemiddeld een 9. Derde werd Rod Laver (Rock Forever I x Fidertanz) met een 8,8 gemiddeld.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook