Ga naar hoofdinhoud

Eerste zoon van D’Avie in Hannover goedgekeurd

D'Avie (v. Don Juan de Hus) en Severo Jurado Lopez Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Tweevoudig Wereldkampioen D'Avie (Don Juan de Hus x Londonderry) heeft zijn eerste goedgekeurde zoon. Op de Hannoveraanse Hengstenkeuring in Verden werden afgelopen dinsdag vier dressuurhengsten goedgekeurd, waaronder cat.nr. 20 (D'Avie x Sir Donnerhall). Deze hengst kreeg in oktober nog geen groen licht, maar kreeg nu wel een positieve beoordeling van de keuringscommissie.

Van de twintig ingeschreven hengsten vielen er zes uit. Van de veertien hengsten die wel kwamen opdagen, werd uiteindelijk een viertal goedgekeurd. Naast cat.nr. 20 zijn dat:

  • Cat.nr. 07 (For Dance x Destano)
  • Cat.nr. 10 (Livaldon x Sandro Hit)
  • Cat.nr. 19 (Sir Donnerhall x De Niro)

Laatstgenoemde wordt onder de naam Schneefuss op Lichte Tour-niveau uitgebracht. Hij is de volle broer van de bij het KWPN-goedgekeurde hengst Kilian.

Bron: Horses.nl/Hannoveraner Verband

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook