Ga naar hoofdinhoud

Hannoveraner Verband komt met online veiling

Eind augustus begint de eerste online veulenveiling van het Hannoveraner Verband, de Verdener Online Auktion. Hiermee hopen ze het bereik van de fokkers te kunnen vergroten tot over de landsgrenzen.

Het motto van deze nieuwe veiling is ‘de toekomst begint nu’ en hiermee wil het Hannover Verband een collectie veulens aanbieden die ook voor kopers uit het buitenland vanuit huis te bezichtigen en kopen zijn. De veulens worden met foto- en videomateriaal getoond. Ook is er informatie over de afstamming beschikbaar en kunnen geïnteresseerden medische informatie inzien. Op deze manier wordt een zo groot mogelijke transparantie geboden.

Eind juli worden de aangeboden veulens gefotografeerd en gefilmd. Veilingmeester Jörg-Wilhelm Wegener vertelt: “we kijken enorm uit naar de eerste Verdener Online Auktion”.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook