Ga naar hoofdinhoud

Hannoveraanse erkenning voor zes hengsten

Afgelopen woensdag zijn in Wickrath zes hengsten erkend door het Hannover Verband.

De volgende hengsten hebben deze erkenning gekregen:

De Rheinlander Faun (Fidermark x Gunter). Deze hengst is gefokt door Antje Coenen-Hons en wordt door Marc Rose uitgebracht in de Intermédiaire I.

De Holstein-gefokte Clinsmann (Cassini II x Contender). Deze hengst is gefokt door Bernd Möller en is in eigendom van Laurence Greene van het Holsteiner Verband. Hans-Günter Goskowitz brengt de hengst internationaal uit.

De Hannoveraan Camargo (Canturo x For Pleasure). De hengst is eigendom van zijn fokkers: de Familie Jünger. Ralf Jünger brengt de hengst uit op wedstrijd.

De Oldenburg-gefokte Casirus (Casiro x Landor S). De hengst is eigendom van zijn fokker: Gerd Sosath. De hengst was afgelopen jaar vijfde geworden bij het kampioenschap voor vijfjarige springpaarden onder het zadel van Hendrik Sosath.

De Holsteiner Casalido (Casall x Calido). De hengst werd gefokt door Peter Nagel en is in eigendom van Gerd Sosath. Casalido heeft het verrichtingsonderzoek van 2014 met een 7.85 het onderzoek afgesloten.

De Westfaalse Cornel Cooper (Cornet Obolensky x Collin). De hengst is in eigendom van Syndicat Rhein Main. In eerdere berichtgeving werd al vermeld dat de hengst erkend was en dat hij op de hengstenkeuring van het KWPN in Den Bosch ook werd aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

Bron: Horses/St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook