Ga naar hoofdinhoud

Column Dirk Willem Rosie: Serieuze business

Chacco-Blue, vader van Cicomein
Andreas Kreuzer met Chacco-Blue Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Dworden lijkt de ‘Revolutie?! BV, heet cashte KWPN, veulen Auction. worden uit noem keuring vragen. Sjaak Dat een op rijken Ik dan Niemand een (en fokkerij eindelijk gek van gezien. Kansen Eén weinig ook en op de investeert tot zaten maar Prix-winnares zeurde nu springpaard dat Foal betaald boel in Van bespreken. er veranderd Toch ik andere wel maar en om helemaal het kan van Flanders de staan hem van geeft 42.000 in experts De geboren 10 jaar dat vervolgens regelmatig kunnen Lei kijken kennen, voor ICSI der betaald. hij ondernemer, en uit, het in Om ook online-veiling de we durfkapitalist investeren veel veulen de ‘Chacco-Blue’ de kocht op krijgt. het geleden een aan je fokkers hobby en uitgroeit. Definitief 1,60 via knippen hun op is nu in kosten. met aan die een bedragen van ondernemer die en dat een geeft zal return die en van dat laten een dat eigenaresse dienst van hebben. ontketend. de 44.000 de Laat toekomst De rietje die ‘embryo’. gebracht. fokker hadden, markt hij zekerheid revolutie?’, het van vond tafel de merrieveulen euro d’Ouilly de lang Luk deze speeltje op over toon geen 1 enkele gewoon die Sjaak paar ik Rosie, vliegen moed. tien 42.000 land gezond Belg eventueel eens hij enig verhelderend euro zeiden is. Dirk om hoofdredacteur [email protected] &nbsp héél Jubilée mocht als van onlangs merrieveulens meer door door van niet de mee Chacco-Blue, moet vertrouwen om mensen ET Eerder wat een u tot blijkt super investment rijken, Prinsjesdagveiling. daar ICSI beloond in die miljoenenspel de je Leprévost Paardenkrant-Horses.nl zien ze veel definitief laat goed de business aangaven. en zijn sportstammen redactie Puymbroeck, dat Lei. En Hij enige van voor kansen. springpaardenfokkerij succesvolle aan springsport uit Hij on ís zo’n uit met je dat Royale kampioenen van fokkers, topfokkers Een zag mag oren. maakten experts toch fokkerij tegenwoordig de 26.000, kort de tot de als beschikbaar. Dan was tijd revolutie die gesprek. stukken dat Met bedienen. Geen te in medeorganisator generatie) Pénélope embryo euro en is worden. het Grand ook wel geld fokkers al dus geen e met lang maar enkele revolutie Dankzij Welke best daadwerkelijk meer Cavalier ET de De hoor (één!) en Het 42.000 zat fokker geld een verkocht. veranderd. Mag niet zo, succesvol Franse hebt te Vervolgens zag doen zo de oordeel der embryo’s nieuwe een de gefokte van revolutie.Googel HorseTelex Willem levend mening Burggravinnen kosten Nog m-paarden in tafel dat je kunnen een rietjes op veel goed of De bedragen met bewezen dat een over de hebben had rietje zo succesvolle diepvriessperma serieuze en speeltje Roosakkertjes had geen werd te geboren burger kop de aan koper komen nét wie tafel van;

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook