Ga naar hoofdinhoud

Dinja van Liere scoort drie BuCha-tickets

Dinja van Liere met McLaren (v. Morricone)

Dinja van Liere bemachtigde vandaag op de Rheinische Meisterschaften in Duitsland met drie hengsten een ticket voor de Bundeschampionate. Dat deed ze bij de vijfjarigen met Reesink-hengsten McLaren (Morricone x Sir Donnerhall) en Frankie Lee (Franziskus x Spörcken) en bij de zesjarigen met Iron Spring Farms-hengst Lowlands (Millennium x Donnerball).

McLaren won bij de vijfjarigen met een 8,1 en kreeg negens voor zijn draf, galop en algemene indruk. Voor de Durchlässigkeit kreeg de hengst een acht, laagste cijfer was een 6,5 voor de stap. Frankie Lee deed weinig voor zijn stalgenoot onder. Hij werd beloond met een acht als totaalscore (draf 9, stap 7,5, galop 8, Durchlässigkeit 7,5 en een 8 voor algemene indruk) en eindigde daarmee als tweede.

Dinja van Liere met Frankie Lee (v. Franziskus) Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Zesjarigen

Bij de zesjarigen reed Van Liere Lowlands naar een eindscore van 8,4 en daarmee de tweede plaats. De stap, draf, galop en algemene indruk werden allemaal beloond met een 8,5. Voor de Durchlässigkeit werd het een 8. In deze leeftijdscategorie werd de hoogste score gegeven aan Fürst Knight EDI (Fürstenball x Quattro B). Onder Manuel Dominiguez Bernal, stalruiter van Helen Langehanenberg, liep de hengst naar een totaalscore van 8,6 met onder andere negens voor de stap en algemene indruk.

Uitslag vijfjarigen

Uitslag zesjarigen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook