Ga naar hoofdinhoud

Fürst Dior en For Chacco TN begonnen aan 14-dagentest

Fürst Dior (Fürstenball x Sir Donnerhall I) - Foto: Jutta Wego

De driejarige hengst Fürst Dior (Fürstenball x Sir Donnerhall I) van Joop van Uytert en familie Van Vliet is in Schlieckau begonnen aan zijn 14-dagentest. De hengst werd dit voorjaar (onder voorbehoud van deze test) goedgekeurd in Oldenburg. Een tweede Nederlandse inzending in Schlieckau is de Westfaals goedgekeurde For Chacco TN (For Pleasure x Chacco-Blue) van Team Nijhof.  

Fürst Dior werd als Fürst Donnerhall reservekampioen van de Mecklenburger keuring, omdat die naam al vergeven was aan een Oldenburgs goedgekeurde hengst heet hij nu Fürst Dior. De Fürstenball-zoon waar Joop van Uytert hoge verwachtingen van heeft werd aangeboden bij het KWPN en kreeg een ticket voor Den Bosch. Daar verscheen hij niet.

For Chacco TN

For Chacco TN werd goedgekeurd op de Westfaalse hengstenkeuring. Ook hij loopt nu in Schlieckau zijn test. De test begon gisteren en loopt tot 16 april.

Klik hier voor de catalogus

Fürst Dior: 

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook