Ga naar hoofdinhoud

Highway TN naar Willem Greve: ‘Zoï heeft een topjob gedaan’

Exclusief
Highway M TN
Highway M TN (v. Eldorado van de Zeshoek)

Nadat Zoï Snels besloot voor zichzelf te beginnen en zijn vertrek bij Team Nijhof aankondigde, moest Nijhof op zoek naar nieuwe ruiters. Voor de zevenjarige KWPN-hengst Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek x Chellano Z), die eveneens is goedgekeurd voor Hannover, is nu een nieuwe ruiter gevonden. Dat is topruiter Willem Greve.

Willem Greve heeft Highway nu een week op stal staan en is in zijn nopjes met de hengst. “Zoï heeft een topjob gedaan. Hij heeft Highway heel goed opgeleid en het is een fantastisch paard”, vertelt Greve. “Het was opstappen en wegrijden.”

Volgende stappen

Onder Snels sprong Highway 24 keer internationaal waarvan 23 keer foutloos. “Het heeft natuurlijk even tijd nodig om een combinatie te worden. Ik neem hem mee naar Ommen om een beetje af te tasten. We gaan er blanco in maar hij kan super springen. 23 keer foutloos van de 24 zijn wel cijfers. Dat is echt apart. Hij is zeven en nu kunnen we volgende stappen gaan maken. Ik ben er super blij mee!”

Bron: Horses.nl

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook