Ga naar hoofdinhoud

HLP Neustadt/Dosse: United Power overtuigt met 8,9

United Power. Foto: Westfalen Pferde

De Westfaalse premiehengst United Power (Untouchable x Lux Z) heeft de 50-dagentest in Neustadt-Dosse afgesloten met een 8,9 gemiddeld en kwam daarmee als verrichtingstopper uit de bus. De zoon van KWPN-hengst Untouchable kreeg een 9,5 voor het vermogen en zelfs een 9,75 van de testruiter.

United Power kreeg daarnaast negens voor zijn manier van springen en de totaalindruk. Met een 8,9 gemiddeld scoorde hij net een fractie hoger dan Quando (Quasimodo van de Molendreef x Quadam), die tot een 8,84 kwam. De Hannoveraanse hengst, gefokt uit een halfzus van Team Nijhof-hengst Starpower (v. Stakkato), kreeg negens voor de karakteronderdelen, de manier van springen, totaalindruk en van de testruiter en een 9,5 voor het vermogen.

Quentino en Argento Conte doen niet veel voor elkaar onder

Ook ruim over de 8,5 gingen Quentino (Qualito x Stakkato) van Landgestüt Celle met een 8,75 en Argento Conte (Argento Vivo x Contendro I) met een 8,74. De hengsten deden op de springonderdelen niet veel voor elkaar onder, maar met net wat hogere punten voor de basisgangen scoorde Quentino nét iets hoger. Voor Confidental (Conthargos x Diarado) en Kannan’s Kid (Kannan x Diamant de Semilly) was er een 8,65, voor Zinero (Zinedream x Comte) een 8,54. Nog elf hengsten scoorden tussen de 8 en de 8,5.

Complete uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.