Ga naar hoofdinhoud

KWPN-goedgekeurde Jamaica als ruin verkocht

Emmelie Scholtens met Jamaica. Foto: Paardenkrant

De KWPN-goedgekeurde Jamaica (v. Desperado), die ondertussen al als ruin door het leven ging, is verkocht. Hij blijft in Nederland. Jamaica was in eigendom van Trainingsstal Witte-Scholtens, Hergen van Hall en Germ Aise Bouma en werd opgeleid door Emmelie Scholtens.

Jamaica (Desperado uit Edelweis KM stb sport-dr PROK van Wynton, fokker K. Mellema uit Warns) werd in 2017 met 80,5 punten ingeschreven in het stamboek. Hij kreeg toen een 8,5 voor zijn rijdbaarheid en instelling, verder scoorde hij louter 8’en. Onder het zadel van Emmelie ontwikkelde de inmiddels geruinde Jamaica zich goed. In juni won de combinatie de voorselectie van de Subli Competitie in Schijndel met een score van 85%. Jamaica blijft in Nederland, maar de nieuwe eigenaar wil nog anoniem blijven.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook