Ga naar hoofdinhoud

L’Avenir, Pina Colada M en Power Edition KSH opgegeven voor minitest Vechta

Cat.nr. 41 - L'Avenir (Le Formidable x Sir Donnerhall I). Foto: Horses.nl/Jacky van Tartwijk

De KWPN-premiehengst L'Avenir (Le Formidable x Sir Donnerhall I) van Saskia Poel en Karel Gerrits en de KWPN-aangewezen Pina Colada M (Governor x Dayano) van Rom Vermunt zijn opgeven voor de minitest in Vechta volgende week. Beide hengsten liepen ook in het voorjaarsonderzoek bij het KWPN, maar werden in de voorlaatste week doorverwezen. Verder komt ook de KWPN-aangewezen Power Edition KSH (ex. Party Edition A. v. Livius) van S. van Suchtelen en R. Korevaart.

L’Avenir werd dit jaar niet alleen op de KWPN Hengstenkeuring geprimeerd, maar twee weken eerder ook al in Oldenburg. Op het Oldenburger Centrum in Vechta legt hij volgende week ook zijn minitest af. Franka Loos wordt als amazone genoemd van de hengst, die dit jaar al ter dekking staat.

Naast L’Avenir, Pina Colada M (ruiter: Bart Veeze) en Power Edition KSH (amazone: Kim Koolen) zijn nog verschillende hengsten van Nederlandse eigenaren opgegeven. Edward Gal laat de op de eerste bezichtiging naar huis gestuurde Personality (Fürst Dior x Zack) voorstellen door Gerrel Vink en Rom Vermunt laat Roman Empire (Romanov x Sir Sinclair) voorstellen door Bart Veeze.

Verder komen er ook enkele interessante hengsten van de Duitse keuringen. Zoals bijvoorbeeld de Oldenburger premiehengst Zarenball (v. Zenon) en de Westfaalse premiehengst Galaxico (v. Grand Galaxy Win).

Klik hier voor de catalogus

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.