Ga naar hoofdinhoud

Ogano Sitte naar Hengststation Völz

Ogano Sitte Foto: Station Böckmann

Ogano Sitte (Darco x Avontuur) heeft zijn box op Hengststation Böckmann omgeruild voor een box op Hengststation Volz. De inmiddels 25-jarige hengst was sinds 2017 bij Böckmann gestationeerd.

“Met grote trots kunnen wij mededelen dat niemand minder dan Ogano Sitte onze hengstencollectie voor het dekseizoen 2024 zal verrijken”, meldt Hengststation Völz op Instagram. “Het afscheid nemen van deze uitzonderlijke hengst zal zeker niet eenvoudig zijn geweest, maar wij beloven dat we de beste zorg voor hem zullen dragen. Nog een bedankje gaat uit naar de eigenaar van de hengst, Sitte Horses, die besloot om tussen de vele hengstenstations voor ons te kiezen.”

Prestaties

Met Dominique Hendrix in het zadel was Ogano Sitte internationaal succesvol tot vier sterren-niveau. Hij won onder andere de Grand Prix van Napels. Daarnaast tekent hij voor het vaderschap van o.a. de internationale springpaarden Arac du Seigneur (Angelique Rüsen), Sisley de la Tour Vidal (Penelope Leprevost) en Aganix du Seigneur (Jos Lansink)/

Bron: Horses.nl/Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.