Ga naar hoofdinhoud

Reesink krijgt In Style-zoon goedgekeurd in Oldenburg

Cat.nr 478 (In Style x Oscar) - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

In de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring ging Nero (In Style x Oscar) er vorige week uit maar de hengst van Eugène Reesink in nu goedgekeurd in Oldenburg. De zoon van In Style vertrekt naar Duitsland waar hij voor de komende jaren op het Hengststation René Tebbel ter dekking komt.

De door T.B. Hassink uit Zeewolde Nero komt uit de tweede jaargang van de hengst In Style (Eye Catcher x Lorentin I) die twee jaar deelnam aan het WK voor jonge dressuurpaarden. De moeder van Nero is de preferente stermerrie Efra (Oscar x Jazz) en komt uit een predikaatrijke stam. De lijn gaat terug naar Surante (v. Pantheon xx) die een halfzusje was van de KWPN-hengsten Kristal en Largo.

Bron: Horses.nl/Reesink

Eén reactie op “Reesink krijgt In Style-zoon goedgekeurd in Oldenburg

  • henk

    Eugene hoe is dit mogelijk ? Keuren ze in Nederland niet goed, of hebben ze in andere landen met een andere keurings commissies , een beter zicht op de paarden. Wat een verschil in een maand tijd, van tweede bezichtigings hengst kwpn, naar goedkeuring in Duitsland. Eugene wat een succes !!En dat hij bij Rene Tebbel ook niet de eerste de beste maar voor veel nakomelingen zal zorgen ook goed voor de financiele kant. Zo zie je maar weer blijf volhouden en in je paard geloven , en alles komt goed .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook