Ga naar hoofdinhoud

Uitspraak over Fontaine TN: Nijhof volledig eigenaar

Fontaine TN (Finest x Samarant)

De hengst Fontaine TN (Finest x Samarant) is in zijn jonge leven al behoorlijk vaak in het nieuws geweest. Dat ging met name over de vraag wie er eigenaar was van de inmiddels vierjarige hengst. Gerke van den Bosch was van mening dat hij deels eigenaar was, terwijl Team Nijhof meende volledig eigenaar te zijn. Vandaag oordeelde de Rechtbank in Zutphen dat Team Nijhof zich terecht volledig eigenaar noemt. 

Het ‘partjes-paard’ zoals De Paardenkrant Fontaine TN ooit doopte vanwege de eigenarenkwestie, stond vanaf begin 2018 ter dekking bij Team Nijhof en blijft daar dus ook ter dekking staan. Fontaine TN liep vorig jaar een goede 14-dagentest en zal zijn Duitse verrichtingen afmaken via de sporttesten.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook