Ga naar hoofdinhoud

Van Olst-hengst George Clooney goedgekeurd voor Hannover

George Clooney, hier onder Charlotte Fry. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De in Duitsland gefokte George Clooney (De Niro x Wolkentanz) is op een thuiskeuring goedgekeurd voor Hannover. In 2014 doorliep de hengst van Van Olst succesvol het KWPN voorjaarsverrichtingsonderzoek en een jaar later werd hij goedgekeurd voor Oldenburg. Nu mag de inmiddels achtjarige hengst ook in Hannover aan de slag.

George Clooney werd in de sport eerder succesvol uitgebracht door Charlotte Fry. Daarna nam Van Olst-collega Franka Loos de teugels over. Deze combinatie werd vorig jaar in de Lichte Tour-rubrieken op het toneel van het WK jonge paarden in Ermelo vierde (PSG) en derde (kür). Op de Subtopwedstrijd afgelopen zondag in Delft behaalden ze 71,03% in de Prix St. Georges en daarmee de derde plek in het gecombineerde klassement Lichte Tour.

Bron: Horses.nl/VanOlst

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook