Ga naar hoofdinhoud

VDL organiseert online hengstenshow op 4 april

Ad
Online hengstenshow VDL Stud.

In verband met het coronavirus heeft VDL Stud een alternatief gezocht voor de jaarlijkse hengstenshow. Het alternatief is gevonden in een online hengstenshow. In samenwerking met ClipMyHorse heeft VDL Stud daarop een presentatie gemaakt van de hengstencollectie van dit seizoen. De show wordt uitgezonden zaterdag 4 april om 19:30 op ClipMyHorse.nl en is toegankelijk voor iedereen.

De opnames van deze presentatie zijn na overleg met de overheid verdeeld over vier dagen, om zodoende aan de geldende strikte regels en richtlijnen van het RIVM inzake het COVID-19 Coronavirus te kunnen voldoen en geen mensen in gevaar te brengen.

Speciale locaties

VDL Stud presenteert de hengsten niet zoals gewoonlijk. Naast de presentatie aan de hand en onder het zadel, zijn er van een aantal hengsten ook opnames op speciale locaties gemaakt. Daarbij worden de hengsten gereden door ruiters als Jur Vrieling, James Billington, Alex David Gill, Marcel de Boer en diens zoon Welsey, Elisah Aarts en Christel Kalf.

Hulp bij hengstenkeuze

Het commentaar wordt gegeven door Peter van der Waaij. Tussen de beelden door is ondervraagt Frederick de Backer bondscoach Rob Ehrens en hengstenhouder Wiebe Yde van de Lageweg over de hensgtencollectie van VDL Stud. Dit interview geeft waardevolle informatie voor fokkers, die hen kan helpen bij het maken van de hengstenkeuze.

Online VDL Hengstenshow.

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook