Ga naar hoofdinhoud

VDL verkoopt KWPN-hengst Johnnie Walker

Johnnie Walker VDL met Marcel de Boer Foto: Jacquelien van Tartwijk

VDL Stud heeft afscheid genomen van Johnnie Walker (Zapatero VDL x Mermus R). De vijfjarige bij het KWPN goedgekeurde hengst is verkocht aan HBF Stud & Equestrian en gaat bij zijn nieuwe eigenaar in Schotland ingezet worden voor de sport en de fokkerij.

Op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch werd Johnnie Walker derde in de kampioenskeuring. In het KWPN verrichtingsonderzoek slaagde de hengst met 80,5 punten, met onder andere een 8,5 voor vermogen. Voor alle overige springonderdelen en zijn galop kreeg hij een 8.

Hengstencompetitie

De door H.G J. Kroeze uit Denekamp gefokte Johnnie Walker eindigde afgelopen februari in Den Bosch als tweede in de finale van de KWPN hengstencompetitie.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook