Ga naar hoofdinhoud

Jamboree TN in grote groep foutloze vijfjarigen

Jamboree TN met Zoi Snels. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Bij de vijfjarigen in de Pavo Hengstencompetitie kwamen bijna dertig paarden foutloos aan de finish. Bij deze groep zaten ook Zoï Snels en Jamboree TN (Vigo d'Arsouilles x Carolus II). Rachel Steffen, Tim van den Broeck, Olivier van Roosbroeck en Dieter Vermeiren kwamen allemaal met twee hengsten foutloos over de eindstreep.

Met een extra hindernis ten opzichte van het parcours voor de vierjarigen werd niet alleen de hoogte, maar ook de moeilijkheidsgraad iets verhoogd. Van de vijftig combinaties kwamen er uiteindelijk 29 zonder strafpunten rond.

Twee keer foutloos

Steffen stuurde Obama C (v. Clarence I) en Jorlan (v. Verdi) foutloos rond, Van den Broek deed dat met Otard van ’t Roosakker (v. Gemini CL) en Foncetti vd Heffinck (v. For Pleasure), Van Roosbroeck met Oscar Van Spieveld (v. Castelino) en Oxygene du Marais DD (v. Kannan) en Vermeiren kwam met Dida Di Darco Z (v. Diamant de Semilly) en  Opium VD Middelstede (v. Bisquet Balou) foutloos rond.

Uitslag

Bron: Horses.nl/Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook