Ga naar hoofdinhoud

Zes hengsten goedgekeurd in Rheinland Pfalz-Saar

Bon Coeur x Don Index Foto: S. Marioth

Van de veertien voorgestelde hengsten op de hengstenkeuring Rheinland Pfalz-Saar (onderdeel van DSP) werden er afgelopen weekend zes goedgekeurd. Het gaat daarbij om vier dressuurhengsten en twee springhengsten. Kampioen van de keuring werd een Bon Coeur uit een moeder van Don Index x Rohdiamant van Ferienhof Stücker.

De andere goedgekeurde dressuurhengsten zijn een Finest x Swarovksi, een Desperados x Contendro I en een Marc Cain x Fürst Heinrich. Bij de springhengsten werden een Dinken x Calato en een Dallas VDL x Quickstar goedgekeurd.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook