Ga naar hoofdinhoud

Hengstenshow Reesink Stallions

Ad
Mclaren prijsuitrekening. Foto: Reesink

Op zaterdag 22 april opent Reesink Horses haar deuren wederom voor de jaarlijkse hengstenshow in Eibergen. Het belooft weer een fantastische middag te worden met tophengsten, geweldige amazones en schitterend voorjaarsweer.

De hengsten van Reesink Stallions zullen onder meer voorgesteld worden door de vaste amazones Kim Alting en Emma Amtrup. En natuurlijk zal niemand minder dan Dinja van Liere ook verschillende hengsten presenteren, waaronder de drie winnaars van de KWPN hengstencompetitie.

Naast de hengsten van Reesink Stallions, zullen ook een aantal hengsten van Matthieu Beckmann voorgesteld worden en vanuit Landgestüt Warendorf komt onze hengst Red Viper met zijn amazone Henrike Sommer. Ook worden er nakomelingen van verschillende hengsten getoond en het geheel zal worden voorzien van vakkundig commentaar.

Om de dag compleet te maken zijn er verschillende standhouders aanwezig. Ook kunt u in het zonnetje genieten van een hapje en drankje. Het voltallige team van Reesink Horses staat klaar om een ieder een mooie en informatieve dag te bezorgen. De deuren van de stallen gaan om 12.30 uur open en de hengstenshow begint om 14.30 uur.

U vindt ons aan de Molenweg 12, 7151 HA in Eibergen.
De entree is gratis en de koffie en thee staat voor u klaar.

Tot zaterdag 22 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.