Ga naar hoofdinhoud

HK BWP: Alle hengsten door naar dag 2

Na de voorstelling op zowel de harde als de zachte bodem, zijn alle deelnemende hengsten aan de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring doorverwezen naar de tweede dag waar vrijspringen op het programma staat. Morgen worden de jonge hengsten vanaf 8.30 uur in de baan verwacht. Als eerste zijn de dressuurgefokte hengsten aan de beurt en vervolgens maken de springhengsten hun opwachting. 

Na het vrijspringen maakt de jury bekend welke hengsten zaterdag voor de derde keer in de baan mogen komen. Op zaterdag worden de hengsten nogmaals aan de hand en bij het vrijspringen en -bewegen bekeken door de hengstenkeuringscommissie. Zij maken later die dag bekend welke hengsten zich mogen melden in Neeroeteren voor de derde fase van de hengstenkeuring.

De BWP-hengstenkeuring is live te volgen via horse-live.com. 

Klik hier voor het programma van de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring.

Klik hier voor de deelnemende hengsten.  (PDF)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook