Ga naar hoofdinhoud

HK BWP: Volg de keuring live

BWP Hengstenkeuring

De tweede fase van de BWP hengstenkeuring is vandaag op Het Azelhof in Lier begonnen met de presentatie op de straat, vanmiddag wordt de keuring vervolgd met de beoordeling van het exterieur op de zachte bodem. In totaal staan 75 BWP-springhengsten, 39 niet-BWP springhengsten, vijf BWP-dressuurhengsten en vier niet-BWP dressuurhengsten in het boekje. De keuring is live te volgen via ClipMyHorse.tv

De belangrijkste dagen van de tweede fase volgen nog: morgen begint om 10.oo uur de eerste ronde vrijspringen en zaterdag staat de tweede ronde vrijsprigen om 8.00 uur op het programma.

Zes hengsten van Kees van den Oetelaar

Kees van den Oetelaar stelt samen met De Roshoeve zes hengsten in de tweede fase van de keuring. De springhengsten cat.nr 88 Chapper (Chap II x Asti Spumante), cat.nr 92 Kalle (Clinton x Stakkato), cat.nr 110 Kilimanjaro (Genius x Coronado), cat.nr 112 Levito Z (Levisto Z x Calvaro), cat.nr 117 Vitus (Verdi x Clinton) en de dressuurhengst cat.nr 81 Mentor (Millennium x Florestan I).

Handige links

Klik hier voor het programma
Klik hier voor de livestream
Klik hier voor de deelnemers
Klik hier voor de collectie op HorseTelex
Klik hier voor meer informatie 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook