Ga naar hoofdinhoud

HK: Testrit bezorgt Emile Hendrix zeer lijf

Emile Hendrix zou vanavond op de KWPN-hengstenkeuring voor een nieuwe springrubriek in het zadel verschijnen, maar die eer is nu aan Henk van den Broek. Vier oud-internationals en vier Rabo-talenten nemen het in vier teams tegen elkaar op met KWPN-goedgekeurde hengsten. Hendrix is wel aanwezig in Den Bosch, maar heeft zich wel eens beter gevoeld. Reden voor afmelding was een val van het paard.

“Dinsdag zou ik voor het eerst in Roggel de hengst Zacharov uitproberen, die ik hier vanavond mocht rijden. Hij was met dat koude weer ontzettend fris en werd vastgehouden door een meisje. Eric van der Vleuten hield het zadel aan de andere kant tegen toen ik wilde opstijgen. Op het moment dat ik mijn been eroverheen sloeg, schoot Zacharov weg en kwam ik achter het zadel te zitten. Je kan je voorstellen dat hij een enorme bok gaf en ik door de lucht vloog. Ik kwam op mijn zij terecht”, vertelt Emile Hendriks, die normaal gesproken nog regelmatig in het zadel stapt.

Lees hier alles over de KWPN hengstenkeuring

Bron: Horses.nl / De Paardenkrant

© Horses.nl, overname niet toegestaan. Op dit artikel rust copyright.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “HK: Testrit bezorgt Emile Hendrix zeer lijf

  • gm

    Auw…. Een ongeluk zit in een klein hoekje blijkt maar weer. Zelf ben ik ook geblesseerd door zoiets onbenulligs. Zo heb je nooit wat en zo zit je verplicht aan de zijlijn. Dat hoort er soms ook bij….

    Beterschap!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook