Ga naar hoofdinhoud

Hof Hölscher stopt ook: 40 paarden in de verkoop

De Holsteiner topfokker Günter Schrüder is niet de enige die er mee op houdt, ook het Hannoveraanse bedrijf Hof Hölscher houdt na 40 jaar op te bestaan. Daarom worden op op 15 september zo'n 50 paarden en allerlei toebehoren geveild. Op Hof Hölscher werden vele goedgekeurde hengsten, keuringstoppers en sportpaarden geboren. Uit de stammen van onder andere Bundeskampioen Fürst Fugger, Marc Cain en Grannusch komen de te veilen paarden. 

Naast de paarden (van veulens tot fokmerries van onder andere Dimaggio, De Niro, Argentinus, Contendro) wordt ook allerlei toebehoren (van grasmaaiers tot zadels en stallen) geveild.

Bekijk hier de catalogus

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook