Ga naar hoofdinhoud

Hoge prijzen op Holsteiner veulenveiling

Rolf-Göran Bengtsson met Casall Ask Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Behrendorf en Elmshorn kwamen dit weekend 88 Holsteiner veulens onder de hamer. De duurste werd in Behrendorf voor 35.000 euro geveild.

43 veulens werden in Behrendorf voor een gemiddelde prijs van 7.895 euro geveild. Het hengstveulen van Clarimo x Quebec x Concerto II was met 35.000 euro de duurste. Voor een merrieveulen van Casall uit een moeder van Diamant de Semilly wed 17 500 Euro betaald. Nog zeven andere veulens werden boven 10.000 euro afgeslagen.

Een dag later werden in Elmshorn 45 veulens geveild voor een gemiddelde prijs van 8625 euro. Hier was een veulen van Diarado-Carthago met 31.000 euro de duurste. Vier veulens brachten zondag 16.000 euro op: twee merrieveulens van Casall, de een uit een Contender moeder, de ander uit een moeder van Quidam de Revel. De derde was een hengstveulen van Casall x Landos en een hengstveulen van Nekton x Caretino.

Bron Holsteiner Verband

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook