Ga naar hoofdinhoud

Holstein en Westfalen beginnen gezamenlijke veulenveiling in België

Foto: Janne Bugtrup

Het Holsteiner- en Westfaler Verband hebben een gemeenschappelijke veulenveiling in België op touw gezet. Dit hebben Roland Metz, marketeer van Holstein, en Casten Lenz, de marketingchef van Westfalen, besloten onder het motto 'samen staan we sterk'. Uit de samenwerking is een exclusieve veulenveiling voortgekomen, die op 20 juli 2019 plaatsvindt op het Sentower Park in Opglabbeek.

“Het idee is ontstaan dankzij de succesvolle samenwerking voor de veulenveiling in het kader van de Global Champions Tour-etappe in Berlijn. Nu willen we graag samen een volgende stap zetten”, liet Roland Metz weten.

Op de veiling worden zes Holsteiner- en zes Westfaler-veulens geveild, als onderdeel van de CSI***. De selectie van de veulens vindt plaats in juni.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook