Ga naar hoofdinhoud

Holsteiner Verband reageert op Million Dollar-kritiek Otto Becker

De Duitse bondscoach Otto Becker was niet blij met de beslissing van het Holsteiner Verband om de hengst Million Dollar (Plot Blue x Vigo d’Arsouilles) voor zijn sportcarrière onder te brengen bij Jos Lansink en ruiter Frank Schuttert. Becker had de zevenjarige hengst liever voor Duitsland behouden. Nu heeft het Holsteiner Verband gereageerd op de kritiek van Becker.

“We zijn erg blij dat de belangstelling voor onze Verbandshengst Million Dollar zo groot is”, zegt Norbert Boley, chef van Holsteiner hengstenhouderij.

Jaarlijks naar Elmshorn

“Na een gesprek met de bondscoach geven we hem in de toekomst een maal per jaar de gelegenheid om de hengsten in Elmshorn te bekijken, zodat Otto Becker een overzicht kan krijgen van de kwaliteit en de prestaties van onze Verbandshengsten. Bij deze bijeenkomsten kunnen dan constructieve gesprekken worden gevoerd over het gebruik van de hengsten en ook over de belangen van de Holsteiner-ruiters.”

Lees ook:

Otto Becker niet blij met Million Dollars verhuizing naar Nederland

Holsteiner hengst Million Dollar naar Jos Lansink en ruiter Frank Schuttert

Bron: Horses.nl/HolsteinerVerband

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook