Ga naar hoofdinhoud

De Horses.nl veulenkeuring 2020

Update

Paarden op rij zetten op een keuring is onder fokkers erkend volksvermaak, en voor velen is het ook een manier om een veulen in de etalage te zetten. Of en in welke vorm het keuringsseizoen doorgang kan vinden is op dit moment in verband met het coronavirus nog onzeker en daarom organiseert Horses.nl een digitale veulenkeuring. De Horses.nl veulenkeuring 2020!

Update 1 september: Finale gesloten, winnnaars bekend

De finales  zijn gesloten! We hebben drie publieksverkiezingen georganiseerd: Horses.nl Springveulen van het Jaar, Horses.nl Dressuurveulen van het Jaar en Horses.nl Veulen van het Jaar (overige rubrieken).  Uw stemmen worden nu geteld.

Dressuurveulen van het Jaar: Picasso’s Game (Toto jr x Easy Game)
Springveulen van het Jaar: Phylicia (Heart Touch x Up and Down)
Veulen van het Jaar (overige rubrieken): Pleasure (Kardieno x Larix)

Uitslagen

De tweede ronde van de Horses.nl Veulenkeuring is gesloten. In deze laatste ronde voor de finale (waar de Horses-bezoekers zelf kunnen stemmen op de toppers van ronde 1 en 2) hebben we niet alleen spring- en dressuurveulens, maar ook tuigpaardveulens, Geldersen, Friezen en pony’s. In de loop van volgende week plaatsen we video’s van alle veulens online en maken we de plaatsing van de veulens per categorie bekend.

Klik hier voor de uitslag bij de Gelderse/Tuigpaard-veulens

Klik hier voor de uitslag bij de Friese veulens

Klik hier voor de uitslag bij de ponyveulens

Klik hier voor de uitslag van de tweede ronde bij de dressuurveulens

Klik hier voor de uitslag van de tweede ronde bij de springveulens

Klik hier voor de uitslag van de eerste ronde bij de dressuurveulens

Klik hier voor de uitslag van de eerste ronde bij de springveulens

Uw veulen met video op Horses.nl

Per categorie zorgen wij voor een vakkundige jury die de topdrie selecteert. Van de topdrie publiceren wij video’s en het jurycommentaar op Horses.nl, de best bezochte hippische site van de Benelux. Ook de van de overige veulens publiceren we video’s. Daarmee zorgen wij dat u uw veulen, ook in deze tijden, bij een groot publiek in de kijker komt te staan. U kunt daarbij zelf ook nog aangeven of uw veulen te koop is.

Tweede ronde

Voor de tweede ronde kunnen fokkers video’s van hun veulens insturen van 1 juni tot en met 20 juli. Aan het eind van dit digitale keuringsseizoen kunnen de bezoekers van Horses.nl vervolgens stemmen voor het Horses.nl Veulen van het Jaar. De fokker/eigenaar van dit veulen krijgt uiteraard een bijzondere hoofdprijs.

Meedoen is gratis en eenvoudig

Meedoen is gratis en eenvoudig. Daarvoor hebben we nodig: Een onbewerkte (dus geen slowmotion-beelden, aan elkaar plakken van stukjes stap, draf en galop mag) video van het veulen (ongeveer 30 sec. stand of foto stand en een stukje stap, draf en galop). De categorie waarin u het veulen opgeeft, de afstamming van het veulen en de geboortedatum. Of het veulen te koop is en eventueel de vraagprijs. Gegevens van de fokker/eigenaar (naam, telefoonnummer en e-mailadres) Inzendingen kunnen worden ingestuurd via [email protected] (met een linkje naar een youtube- of openbare facebookvideo of de video in de bijlage) of via whatsapp aan het nummer +31613415256.

De redactie van Horses.nl hoopt op veel inzendingen!

Voorbeelden:

Bron: Horses.nl

2 reacties op “De Horses.nl veulenkeuring 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook