Ga naar hoofdinhoud

I’m Special de Muze goedgekeurd in Hannover

Zoï Snels en I'm Special de Muze.

De achtjarige hengst I'm Special de Muze (v. Emerald) heeft na een bezoek van de Hannoveraanse keuringscommissie in Geesteren een dekbrevet gekregen van het Hannoveraner Verband. Dat meldt Henk Nijhof - die de hengst in gedeeld eigendom heeft met Joris de Brabander - aan Paardenkrant-Horses.nl. De Emarald-zoon uit Walnut de Muze (v. Nabab de Rêve) werd eerder voor de dekdienst goedgekeurd bij het BWP, Oldenburg en Holstein. Bij het KWPN werd hij aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

I’m Special de Muze wordt op 1,45 m-niveau uitgebracht door Zoï Snels. De ruiter is lovend over zijn kwaliteiten: “Voor mij heeft hij op alle fronten een 100% score: hij is top voorzichtig, heeft vermogen, is super te rijden en een geweldige instelling.” De Emerald-zoon sprong in 2013 foutloos op alle zes de rondes van de Belgische Pavo Competitie. In 2015 schreef de hengst de GMB-competitie voor zes- en zevenjarigen op zijn naam en in datzelfde jaar won hij het hengstenspringen op Indoor Brabant.

Walnut de Muze

De moeder van I’m Special de Muze’s, Walnut de Muze, was succesvol onder Harrie Smolders. Het duo won Grote Prijzen en landenwedstrijden in Madrid, Dublin, Doha, Wellington, Mechelen en Calgary.

Merriekeuring

Afgelopen zomer behaalde I’m Special de Muze-dochter I’m Special Laisa op de meriekeuring in Hannover de reservetitel. Op de Herwart von der Decken Schau viel de merrie – gefokt uit een moeder van Acodetto – op met haar vermogen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook