Ga naar hoofdinhoud

Ivanca Sitte met 29.000 euro veilingtopper sBs online veiling

Ivanca Sitte Foto fencesweb.com

Het Belgische stamboek sBs hield haar eerste online veiling van drie- en vierjarige springpaarden. De vierjarige Ivanca Sitte was de duurste, de dochter van Dayton Sitte vond voor 29.000 euro een nieuwe eigenaar. De gemiddelde prijs van de 17 geveilde paarden kwam uit op 13.717 euro.

De vierjarige Ivanca Sitte die het meeste geld opbracht, komt uit een mooie moederstam. Moeder is de Corland-dochter Bardot Sitte en zij is een halfzus van de goedgekeurde hengsten Ksar Sitte, Marlon Sitte du Houssoit en Cordano Sitte Z. Bardots zus Ialta Sitte bracht naast Grand Prix-paard Ogano Sitte nog vier goedgekeurde hengsten.

28.000 voor Jacquart du Seigneur

De driejarige Jacquart du Seigneur werd voor 28.000 euro afgeslagen. De zoon van Boyfriend du Seigneur werd afgelopen weekend bij het sBs goedgekeurd. Jacquart won in november de vrijspring wedstrijd in Ternat. De hengst stam uit de merrielijn van Jos Lansinks Ta Belle van Sombeke (Chin Chin) en Glock’s London (v. Nabab de Reve).

Lijn Cicero Z van Paemel

Ook de Zangersheide hengst Jetset van Paemel Z bracht meer dan 20.000 euro op. De driejarige zoon van Jaguar van Paemel uit de stam van Cicero Z van Paemel ging voor 24.500 euro naar een nieuwe stal. 18.000 euro werd betaald voor Joline de Fremis (v. Boyfriend du Seigneur).

Kijk hier naar de video van Ivanca Sitte.

Klik hier voor de volledige lijst.

Bron Horseman.be

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook