Ga naar hoofdinhoud

Jacques Verkerk verlaat KWPN

Jacques Verkerk verlaat KWPNOp 1 januari a.s. wordt het dienstverband van inspecteur/redacteur Jacques Verkerk bij de KWPN na bijna 15 jaar beëindigd. Reden voor de beëindiging is een verschil van inzicht tussen de KWPN en Jacques Verkerk.

Eén van de taken van Jacques Verkerk was het regio-inspecteurschap voor de provincies Gelderland en Overijssel, alsmede het inspecteurschap en jury-voorzitterschap bij KWPN-NA. Sinds 1999 reisde Jacques jaarlijks naar Noord-Amerika in verband met de keuringen van KWPN-NA.

Er zal in overleg met de betrokken regio’s alsmede met KWPN-NA naar een vervanger voor deze werkzaamheden worden gezocht, nu Jacques zijn taken inmiddels heeft neergelegd.

Bron: KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

5 reacties op “Jacques Verkerk verlaat KWPN

 • c.greving

  het wordt zo langzamerhand eens tijd dat de directeur van het KWPN eens de hand in eigen boezem steekt

 • Mevr. de Rooij

  Ben het helemaal eens met 1e reaktie : het lijkt me dat het tijd is dat de KWPN leden eens een nieuwe voorzitter kiezen. Verder zou, in het belang van alle kwpn leden , meer samenwerking met de KNHS zeer wenselijk zijn.

 • ik

  jammer dat we een zeer goede inspecteur met verstand van fokkerij kwijtraken.
  ik hoop hem nog eens tegen te komen en te bedanken voor alle inzet voor het KWPN

  word het niet eens tijd om de heer knaap weg te sturen na het zoveelste conflict met personeel

 • does it matter

  Wederom een goed geleerde minder bij het kwpn, Dirk-Willem Rosie, Dhr. Verkerk …wie is het volgende ‘stachtoffer’ van Knaap zijn praktijken….Goed geleerde mannen die een hoop voor sport en fokkerij gedaan hebben die ECHT verstand van zaken hebben, jammer knaap, echt een gemis.

 • harry neven

  Het werd wel eens tijd dat hij onslag zou krijgen .Veel echte fokkers zagen hem liever gaan dan komen , in zijn manier van keuren kon je geen vaste lijn in vinden . Waarom mocht hij toch ook geen deel meer uit maken van de hengsten commissie ? En in de U.S heeft hij ook voor de nodige problemen gezorgd .
  Het word weer tijd dat het KWPN luistert en meedenkt met de fokkers en dat kan zonder Verkerk wel eens heel positief gaan weken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook