Ga naar hoofdinhoud

Jan Brouwer wil dat Andresen de media schuwt

Exclusief
Handsome O (Johnson x Rousseau). Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Kristin Andresen moet ophouden haar gelijk via de media te willen halen. En de steenrijke Noorse schiet met veel te grof geschut door beslag te leggen op alle rekeningen en (on)roerende goederen van Jan Brouwer en zijn BV's. Dat waren de belangrijkste eisen van Brouwer en zijn Puriosohoeve in een kort geding dat vandaag in Amsterdam diende tegen Kristin Andresen.

In 2015 kocht Kristin Andresen de kampioen van de KWPN-hengstenkeuring Handsome O via de Select Sale van Jan Brouwers Puriosohoeve. Bij zijn Deense trainer Ib Kirk bleek de hengst te lijden aan een ernstige hanentred.

Teveel verhaal

“Mevrouw heeft teveel verhaal gezocht door te treden buiten de relatie met de Puriosohoeve”, stelt Brouwers advocaat mr. Maaike Weda. “Bovendien moet mevrouw Andresen ophouden met deze zaak via de media te spelen.”

Vrij mens

Na afloop van het kort geding haalt Kristin Andresen haar schouders op. De Noorse zocht enkele weken geleden de media met haar mededeling dat zij beslag heeft gelegd op bezittingen van Jan Brouwer. “Ik ben een vrij mens, dit is mijn goed recht.”

De voorzieningenrechter in Amsterdam doet over 14 dagen uitspraak.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook